Zoptymalizowany silnik renderujący wykresy skraca czas ładowania i zwiększa żywotność baterii do 25%..

Recenzje rzeczywiste 2024

Twoja opinia zwrotna pomoże nam ulepszać usługę i zapewni wam lepsze doświadczenia handlowe, dostosowane konkretnie do waszych potrzeb. Zobacz oceny i zostaw swoje sugestie. Doceniamy wasze opinie zwrotne!

Recenzje Klientów

2024-07-19 16:45:29
It is a good platform which comes with active support team. The withdrawal time can be varies. experienced the fastest time within 30 minutes, while it never went beyond a day for the withdrawal to be completed for me
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2024-07-19 13:43:37
PO TRADE is nice plateform But in case of withdrawal it take much time to receive money in our accounts . So I request (PO) to check in case of withdrawal.
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2024-07-18 23:45:26
This is grate broker for online trading
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2024-07-18 23:15:03
I love you PO TRADE you are the best I love the platform very easy to use I did not drawer yet that will come God willing
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2024-07-18 22:31:32
Najlepsze co używałem
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2024-07-18 21:08:26
Nice trading app
Perfect for beginners as well as pros
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2024-07-18 20:50:34
Pocketoption is one of the best trading platforms i've used ,it provide fast withdrawals and plenty of features.
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2024-07-18 14:44:27
The platform is very very best
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2024-07-18 14:21:32
Very perfect platform
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2024-07-18 10:58:14
been using for past 2yr, real n perfect , thanks for being genuin broker - PO
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym

Wyślij recenzję dla PO TRADE

Prosimy o zwrócenie uwagi

Aby przesłać recenzję musisz być zweryfikowanym użytkownikiem